Festmiddag med topp underholdning

Etter et innholdsrikt og relevant fagprogram, avrunder Grafisk bransjeforening fredagen på landsmøtet i Moss (12. til 14. september) med tradisjonell festmiddag – og det med topp underholdningskrefter.

Under festmiddagen stifter vi bekjentskap med en av de store  fiolinistalentene i Norge, Jens Karlsen Palm. Han er 17 år gammel og fra Moss, og har allerede vært solist med kjente orkestre. Jens har spilt fiolin siden han var fem år hos Helle Tennøe Andersen på kulturskolen. I løpet av sine over 12 år med fiolin har han vært med i ulike strykeorkestre i Mosse-området, deriblant Junior Strings, Varna unge solister, Mossestryket og prosjektorkesteret Østfold ungdomsorkester og solist med Det Norske Blåseensemble. 

Han er også elev ved talentutviklingsprogrammet på Norges musikkhøgskole, der han har Bjarne Magnus Jensen som lærer. Som solist har han tidligere spilt med både Østfold ungdomssymfoniorkester og Østfold symfoniorkester. 

 

Etter festmåltidet er det tid for Sofie Bjerketvedt, også hun fra Østfold.  

Hennes bakgrunn er spennende. Sofie er utdannet ved Bårdar Akademiet og er skuespiller og musikalartist. 

Hun jobber som sanger, dubber og humorist. Sofie vant i 2008 rollen som Sandy i GREASE på TVNorge som spilte på Oslo Spektrum, hun har vært med i forestillinger på Folketeatret, Oslo Nye, Latter, Chat Noir og i Kjuttaviga. 
 
«Hjemmescenen» er Parkteatret i Moss. Hun har spilt PIPPI LANGSTRØMPE på Teater Innlandet og var senest å se her på Chateau Neuf som Dorothy Gale i TROLLMANNEN FRA OZ og ensemble i OPTIMIST hvor hun også var understudy for to av hovedrollene. 

Du så henne sist på Chateau Neuf i musikalen JERSEY BOYS hvor hun bl.a. spilte rollen som Francine Valli.